Verzamelen op maandag
Blog 
donderdag 2 juli 2015

Heeft u ook een verzameling waar nog wel het een en ander aan kan worden toegevoegd?

Of het nu gaat om postzegels, ansichtkaarten, posthistorie, munten, boeken of ander klein verzamelmateriaal, alles kan bij ons geruild of verkocht worden. Iedere maandag is het van 11.00 tot 15.00 uur verzamelen geblazen.

De meeste verzamelverenigingen organiseren maandelijkse bijeenkomsten. Dat vinden veel verzamelaars te weinig. Nu is er een mogelijkheid om wekelijks bijeen te komen.

Afgelopen periode hebben wij veel positieve reacties gekregen. Het blijkt dat veel mensen thuis verzamelingen hebben, maar daar niet actief mee bezig zijn. Wij willen deze mensen weer enthousiast krijgen. Wij zijn gestart met vooral postzegels, omdat daar veel verzamelaars van zijn. Niet alleen ouderen maar ook steeds meer jongeren vinden het verzamelen van postzegels een mooie en leerzame hobby.

Momenteel zijn er tientallen 5-cent boeken. Iedere postzegel in die boeken kost 5 cent. Daarnaast zijn er verzamelingen, eerste dag enveloppen en losse zegels te verkrijgen. Maar als u adviezen wilt hebben over uw verzameling, of zomaar wilt komen kijken, dan bent u ook van harte welkom.

De locatie die “verzamelen op maandag” mag gebruiken is modern, ruim en licht. Alle voorzieningen voor prettig verzamelen zijn aanwezig. Buurtcentrum Cobra kunt u vinden op adres: Hildo Kropstraat 8 (Tussen de Vaarten). Het centrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer: bus 7 halte Tussen de Vaarten. Er is ook voldoende gratis parkeerruimte. Indien u vragen heeft kunt u de site van “verzamelen op maandag” bezoeken (www.verzamelenopmaandag.nl), bellen of mailen met Ferry Gijswijt, nummer 036-5384903 en e.f.gijswijt@planet.nl.